Crispy marinert hjortesnacks

Tørket hjortekjøtt i strimler kan være et nydelig snack på hytteturen. Kjøttet holder som tørket i inntil 2år ved lufttett forvaring (vacumpakket). Oppskriften er her:

Skjær opp 0,5 kilo rent hjortekjøtt i strimler i omtrent 20cm lengder og en 1/2 centimeters tykkelse og for for å forsikre gjennommarinering av kjøttet.

Marinade:

1/2 kopp Soya saus
1/2 kopp Worcester saus
2 ts Salt
2 ts løkpulver
2/3 ts hvitløks pulver
2/3 ts svartpepper
1/2 ts Cayennepepper
Rør alle ingredienser godt. Legg kjøttstrimlene i marinaden og pass på at alt kjøttet dekkes. La marinering stå over natten dagen før tilbereding.

Tilbereding:
Legg marinadestrimlene i stekovnen på rist. Stek på 150 grader i 4-5 timer.
Kjøttet blir sprøere jo lenger de stekes.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top